Focus op Gevoel
Shares
Dunne gekleurde lijn voor Ervaringen

Ervaringen

Als je een healing-sessie bij mij hebt gehad en je zou daar iets over kwijt willen, dan doe je er mij er een groot plezier mee om jouw ervaringen met mij en anderen te delen.

In het venster hieronder kun je kort antwoorden op de volgende vragen:

– Wat was de reden van je bezoek?
– Wat herinner je als meest bijzondere ervaring tijdens de sessie(s)?
– Waarom zou je mij aanbevelen bij anderen?

Vergeet niet alle vakjes in te vullen!

Bijvoorbaat dank,
Caspar

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Ineke Ineke heeft geschreven op 19/10/2021
Ik had al mijn leven lang problemen met mijn heftige gevoelens. Alles kwam binnen zonder dat ik ooit een constructieve mogelijkheid had om me hiertegen te beschermen. Jarenlang mediteren en yoga hebben wel iets geholpen. Uiteindelijk gaat het toch om de mindset. Jezelf herprogrammeren. Mijn leven gaat in ups en downs en ik ben naar Caspar gegaan in een grote ‘down’. Hij neemt echt de tijd om samen te zoeken naar het pijnpunt in je leven en geeft daarbij oefeningen om hiermee beter om te gaan. De healing was heel ontspannend op het moment zelf. Ik voelde heftige prikkelingen alsof ik letterlijk onder stroom stond (maar dan zonder de pijn). Een deken van energie. Opgeladen. Die energie heeft ook veel turbulentie veroorzaakt. Alsof alles in een stroomversnelling raakte. Nu, na een paar weken gebruik ik nog steeds de oefeningen als de buitenwereld te diep in mij doordringt en onrust veroorzaakt. Denk niet, maar wees aandachtig. Die zin las ik vanavond ergens…. En die resoneert. En dat is waar Caspar je naartoe leidt. Naar het oog van de storm. De rust in jezelf in een wereld van chaos.
Yvonne Yvonne heeft geschreven op 24/09/2021
Bij Caspar een Healing sessie gehad. De introductie was ontzettend goed om te kijken wat je ervaart. Voelde me meteen lichter alsof er een hele last van je schouders afvalt. Daarna de 3 x sessie gedaan. Caspar neemt de tijd voor je, de sessies en begeleiding zijn heel goed. Er komen emoties los en onverwerkte gebeurtenissen, ook al denk je dat ze verwerkt zijn. Raad het zeker aan, omdat het een positieve ervaring geeft en blokkades opheft zodat je weer verder kunt. Negatieve energie van buiten af komt niet zo hard meer binnen waardoor je beter in balans blijft. Bedankt Caspar !
Dion Dion heeft geschreven op 13/04/2020
Ik heb 3 sessies gehad bij Caspar. Ik kampte voor de corona crisis met negativiteit en burn out verschijnselen. Door de healings ben ik meer tot mezelf gekomen en het heeft me mentaal versterkt. Ook kan ik me nu meer uiten op mijn werk en privé. Caspar is zeker aan te bevelen. Dank nogmaals. Gr. Dion
Tony Alvarez Tony Alvarez heeft geschreven op 12/01/2020
The session really healed my energy centers that needed it. I loved it so much and so did my guides. I highly recommend this experience with Caspar. You will feel his beautiful energy flow through you for the whole day and beyond. Good luck on your journey! Best wishes, Tony
Antoine van Staveren Antoine van Staveren heeft geschreven op 03/01/2020
Toevallig kwam ik Caspar tegen op het HSP congres waar ik een lezing ging geven. Spontaan voor de lezing op zijn stoel gaan zitten voor een korte behandeling. Caspar is passievol en aandachtig. Liefdevol en kundig in zijn vak. In zelfs korte tijd leek het alsof energetisch zaken meer gerangschikt werden. Of op zijn plaats werden gezet waardoor er nog meer innerlijke rust ontstond. Uiteindelijk werd ik die dag HSP professional van het jaar :). Ik weet niet hoe ik anders de lezing zou hebben gegeven maar ik voelde me bovengemiddeld op mijn gemak op het podium. Ga het eens uitproberen zou ik zeggen. Keep up the good work Caspar. En dank. Hartelijke groet, Antoine van Staveren Instituut EszenzZ Amsterdam
Sonal Fennema Sonal Fennema heeft geschreven op 30/12/2019
Feedback healing-sessie (19 dec 2019) bij Caspar. Achteraf moet ik schaterlachen om mijzelf. Hoe ik op ‘hoge poten’ op een maandag in de Roos bij Caspar (die daar op maandagen inloopconsulten geeft) aan zijn tafel schoof. Ik wilde hem gewoon even zeggen dat ik, ook al ben ik hooggevoelig, daar geen probleem meer mee heb, dus niet van zijn healings noch van zijn website gebruik zou maken. Maar we raakten zo in een interessant gesprek dat ik dat helemaal vergat en zelfs aan het eind hem bijna smeekte of ik in die week nog een sessie kon boeken... Ik dacht, ik ga gewoon heel veel vertellen, want mijn ervaring is dat ik toch nooit wat van een healing merk, maar Caspar zei: ‘Het maakt helemaal niet uit of je wat merkt of niet!’ en dit keer kwam er tot mijn verbazing heel wat los aan oude emoties van angst en verdriet maar ook van intense blijheid en sindsdien vallen er puzzelstukjes op hun plaats. Vlak voordat ik wakker word, komen er lang vergeten herinneringen in me op. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat dat sinds mijn consult in gang is gezet, want ik begrijp nu zoveel meer van mijzelf en mijn leven… Soms kan je jezelf blokkeren omdat je gelooft in een oud idee... Ik raad een consult bij Caspar aan als je voor aangename verassingen wilt komen te staan!
Mariette Mariette heeft geschreven op 24/08/2019
Ik was benieuwd naar de Reconnection en of dat nu wel echt zo speciaal was....ik kwam daarvoor naar Caspar. De eerste behandeling heb ik niet veel ervaren (dacht ik) maar ik rook wel een vreemde geur en zag een trechter van licht , diamantachtig boven mijn derde oog...en de dag erna had ik het enorm koud.... ook nog onder de dekens, ik voelde me ergens een beetje teleurgesteld want mijn verwachting was om "hemelse sferen" te ervaren en me dan ook zo te voelen ... wel heb ik als een blok geslapen en stond ik heel helder op. De tweede behandeling heb ik heel anders en als enorm bijzonder ervaren, het begon met een prisma achtig licht op mijn derde oog, ook moest ik lachen omdat het voelde alsof mijn voorhoofd opgerold werd en uit kleine rolletjes bestond die heen en weer werden bewogen. Verder ervaarde ik dat ik in een eivormige koepel lag van opaal en parelmoer achtig licht maar dan helemaal transparant. Boven mijn lichaam voelde ik een koude laag, een wind. Ook kwamen er sterke geuren. Een kruidige oosterse geur en een hele zachte zwoele bloemengeur, en een geur van wierookvlarden zoals het in een grote kerkruimte kan ruiken. Bijzonder om dat zo sterk te ervaren. Het licht ging als een grote buis door me heen en was overal om mij heen. Alles was licht. Heerlijk!!!! Nu voel ik me heel fijn naar binnen gericht alswel sterk verbonden en heel liefdevol naar alles om me heen, heel compleet en harmonieus. Ik zou graag deze balans en heling door willen geven aan anderen en voel me dankbaar naar Caspar dat hij dit doorgegeven heeft. Dankjewel Caspar voor deze mooie en bijzondere ervaring! Ik wens dit iedereen toe en jou dat je dit nog aan vele mensen mag laten ervaren! LIefs, Mariette
Athena Athena heeft geschreven op 21/08/2019
I booked a session with Caspar because I felt lost, confused and ungrounded due to some changes that have been going on in my life for quite some time. Caspar is a very warm, caring and insightful person who immediately spotted and pointed out certain beliefs I had that were causing me pain. Our discussion was extremely helpful. Regarding the healing session, it was a very relaxing and liberating experience. For many months, I felt like I was carrying a heavy weight on my shoulders, which went away afterwards. I certainly recommend visiting Caspar if you feel that things in your life are not going well – especially if you feel burnout and ungrounded – but it is hard to pinpoint why. It will be a start to a wonderful experience that will reconnect you with yourself and bring you closer to finding out the answers you need to move forward. Just try it!
Petra Petra heeft geschreven op 06/04/2019
Ik heb 3 sessies geboekt bij Caspar, omdat ik niet meer geaard was. Verder was ik net gestopt met roken, kwam uit een enorm transformatieproces en was totaal uit balans. In 2006 kwam ik thuis te zitten door CVS/ME (Chronische vermoeidheidssyndroom). Ik kon fysiek helemaal niets meer. Door meditatie en healings van anderen ben ik wel een stuk vooruitgegaan. Ik had mijn scootmobiel steeds minder nodig en kon zelfs kleine stukjes fietsen. Maar ik had toch nog de nodige beperkingen. De behandeling bij Caspar was heerlijk ontspannen, ik voelde me welkom en vertrouwd. Caspar luistert en denkt met je mee. Ik was vanaf de eerste behandeling meteen gegrond en helemaal weer in balans. Het was heel fijn om alles te kunnen bespreken met Caspar. Wat voor mij een bonus was, is dat ik nu gewoon overal naar toe kan fietsen, zelfs als er tegenwind staat. Het kost me niet zo’n immense inspanning meer. Dankjewel Caspar voor je warme en liefdevolle behandelingen. Mocht het nodig zijn, dan maak ik meteen weer een afspraak.
Péronne Péronne heeft geschreven op 09/02/2019
Het is alweer een tijd geleden dat ik bij Caspar een aantal keren ben geweest voor Reconnective Healing. En ik had beloofd een ervaring te schrijven. Dus nu eindelijk los ik deze belofte in. Er waren verschillende redenen waarom ik bij Caspar terecht kwam. Nieuwsgierigheid, algehele stress en angstgevoelens. De behandelingen waren zeer rustgevend en heerlijk om te ondergaan. En ook de gesprekjes vooraf aan de healing waren erg prettig.

 

>