Focus op Gevoel
Shares

Ervaringen

Als je een healing-sessie bij mij hebt gehad en je zou daar iets over kwijt willen, dan doe je mij er een groot plezier mee om dit met mij en ons allen te delen. Je kunt je bericht achterlaten in het venster hieronder.

Voor anderen is het interessant om te lezen:

– Waarom je een sessie wilde ondergaan.
– Wat je het meest is bijgebleven.
– Waarom je deze healing zou aanraden.

Bijvoorbaat dank.
Caspar

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
37 berichten.
Petra Petra schreef op 06/04/2019:
Ik heb 3 sessies geboekt bij Caspar, omdat ik niet meer geaard was. Verder was ik net gestopt met roken, kwam uit een enorm transformatieproces en was totaal uit balans. In 2006 kwam ik thuis te zitten door CVS/ME (Chronische vermoeidheidssyndroom). Ik kon fysiek helemaal niets meer. Door meditatie en healings van anderen ben ik wel een stuk vooruitgegaan. Ik had mijn scootmobiel steeds minder nodig en kon zelfs kleine stukjes fietsen. Maar ik had toch nog de nodige beperkingen. De behandeling bij Caspar was heerlijk ontspannen, ik voelde me welkom en vertrouwd. Caspar luistert en denkt met je mee. Ik was vanaf de eerste behandeling meteen gegrond en helemaal weer in balans. Het was heel fijn om alles te kunnen bespreken met Caspar. Wat voor mij een bonus was, is dat ik nu gewoon overal naar toe kan fietsen, zelfs als er tegenwind staat. Het kost me niet zo’n immense inspanning meer. Dankjewel Caspar voor je warme en liefdevolle behandelingen. Mocht het nodig zijn, dan maak ik meteen weer een afspraak.
Péronne Péronne schreef op 09/02/2019:
Het is alweer een tijd geleden dat ik bij Caspar een aantal keren ben geweest voor Reconnective Healing. En ik had beloofd een ervaring te schrijven. Dus nu eindelijk los ik deze belofte in. Er waren verschillende redenen waarom ik bij Caspar terecht kwam. Nieuwsgierigheid, algehele stress en angstgevoelens. De behandelingen waren zeer rustgevend en heerlijk om te ondergaan. En ook de gesprekjes vooraf aan de healing waren erg prettig.
Harry Harry schreef op 06/02/2019:
Ik heb een kennismakingssessie gedaan en ik ben met een blij gevoel weggegaan. Binnen een half uur kwamen we op een goede golflengte te zitten, zodat ik daarna met vertrouwen een korte behandeling ben ingegaan. Het resultaat was fysiek merkbaar, het blije gevoel echoot nog een paar dagen door. Inspirerend. En interessant.
Shirley Shirley schreef op 30/11/2018:
Voordat ik naar Caspar ging was ik al een jaar ziek, had een oogontsteking en was aan zware medicatie. Caspar nam echt de tijd en ik voelde me heel erg gezien en gehoord. Na de behandeling heb ik het rustig aangedaan. Een paar dagen na de sessie gebeurde er iets wonderlijks, wat ik zelf amper kan geloven. Ik voelde de energie uit mijn lichaam vertrekken welke mij ziek gemaakt had. Ik weet dat dit vreemd klinkt, maar ik kan het niet anders uitleggen. Ik voelde me tien kilo lichter en wist meteen dat ik beter was. Kort daarna vertelde de medisch specialist dat alle ontstekingen waren verdwenen en dat ik de medicatie mocht afbouwen. Heel fijn!
Anna Anna schreef op 19/09/2018:
In Augustus heb ik voor het eerst reconnective healings ontvangen van Caspar. Ik had de healings aangevraagd om me te helpen met mijn emotionele rust na het verbreken van een romantische relatie. Caspar neemt de tijd voor je en luistert goed naar je hulpvraag. De healings waren bijzonder en gaven veel ontspanning. Na de healings voelde ik me rustiger, stond ik meer open naar anderen en voelde ik me in het algemeen een stuk vrediger. Bij mijn ervaring waren er geen beelden of iets, maar ik werd me wel veel bewuster van mijn eigen doelen. Hierdoor kon ik me veel beter richten op wat ik echt wil in het leven. Ik voel me een stuk evenwichtiger en zou nog een paar sessies willen doen voordat ik de Reconnection wil proberen. In ieder geval kan ik de sessies zeker aanraden!
Jurre van den Bosch Jurre van den Bosch schreef op 26/05/2018:
Ik heb begin mij vorig jaar een eerste healing ontvangen bij Caspar, hierbij mocht ik verschillende beelden gewaarworden tijdens de sessie. In november ontving ik een tweede healing, nu was er alleen een gevoel van ontspanning. Op de vraag van Caspar of deze effect voor mij gehad hebben wist ik dat in eerste instantie niet maar werd mij wel bewust dat ik in de afgelopen periode veel minder stemmingswisselingen heb gehad, en mijzelf meer gelukkig heb gevoeld. Begin van deze maand (mei 2018) heb ik De Reconnection ontvangen. De sessies waren prettig en ontspannen. Het effect begint meer en meer merkbaar te worden. Daar waar vroeger mijn energie alle kanten uitvloog, is het nu meer geconcentreerd en heb ik meer daadkracht. Ik kom nu dan ook veel meer toe aan mijn werk. Als ik afleiding heb gezocht weet ik mijzelf sneller weer naar mijn bureau te dirigeren. Terwijl ik dit type, is het buiten schitterend weer en zou ik normaal niet achter mijn bureau aan het werk zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik de komende tijd meer positieve veranderingen ga bemerken. Deze healing sessies zijn een cadeau voor jezelf (of een ander). Wil je op een bepaald niveau groeien of negatieve patronen doorbreken, dan kan ik je dit zeker aanbevelen.
Hans Hans schreef op 19/02/2018:
Bij mijn eerste ontmoeting met Caspar waren het zijn openheid en een opmerking die mij raakten. Na zijn website gezien te hebben wist ik dat ik hem wilde vragen healingen te doen met mij. De drie sessies die volgden hebben stapsgewijs mijn grote issues aangeraakt en verlicht. Ik ben meer in contact gekomen met mijn originaliteit, mijn lijf en mijn hart. Het voelt als nieuw vaarwater.
Rene Rene schreef op 15/01/2018:
Ik ben bij Caspar geweest voor een aantal Reconnective Healings om verlichting te krijgen bij de klachten van de ziekte Diabetes type 1, een ziekte die ik al tientallen jaren had. Tijdens de sessie nam ik bijzondere dingen waar; zoals kleuren, ik voelde kou en warmte hoewel ik onder een deken lag en ik heb trillende en schokkende spieren gevoeld terwijl ik niet werd aangeraakt. Een dag na de sessie viel het mij op dat ik lage bloedsuikers kreeg en hield. Ik moest veel minder medicijnen voor de diabetes gaan gebruiken. Een paar dagen later was de benodigde dosis basale medicijnen in totaal met 20% gezakt en tevens was ik van een serie allergieën verlost. Twee latere sessies bij Caspar hebben mij geestelijk ook enkele enorme opkikkers gegeven die ik echt even nodig had toen ik er een keer mentaal doorheen zat. Bedankt voor deze goede behandelingen Caspar. Groeten, René
Dennis Boom Dennis Boom schreef op 03/10/2017:
Ik wil je nogmaals bedanken voor de reconnective healing die je mij bijna een jaar geleden hebt gegeven. Deze heeft mij een enorme energie boost gegeven. En van daaruit is het langzaam stijgende lijn gegaan. Un abrazo muy fuerte
Eline van de Kam Eline van de Kam schreef op 17/09/2017:
How did I feel after a Reconnective Healing by Caspar? In the very peaceful studio at the edge of the Vondelpark Caspar made me feel welcome and at ease. We had a short intake and we talked about my ambitions and how I would love to let these go. The illusion of being the do-er…. When I came back into my body after the healing, I felt ten kilo’s lighter, I really felt as things had been lifted from my shoulders. And that’s how I felt; very free. Caspar is highly recommended as a healer, with a warm hearted smile; very present and connected. 🙏🏼 I will be back.

>