Focus op Gevoel
Shares

Ervaringen

Als je een healing-sessie bij mij hebt gehad en je zou daar iets over kwijt willen, dan doe je mij er een groot plezier mee om dit met mij en ons allen te delen. Je kunt een kort bericht achterlaten in het venster hieronder.

Voor anderen is het interessant om te lezen:

– Waarom je een sessie wilde ondergaan.
– Wat je het meest is bijgebleven.
– Waarom je deze healing zou aanraden.

Bijvoorbaat dank.
Caspar

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Mariette Mariette schreef op 24/08/2019:
Ik was benieuwd naar de Reconnection en of dat nu wel echt zo speciaal was....ik kwam daarvoor naar Caspar. De eerste behandeling heb ik niet veel ervaren (dacht ik) maar ik rook wel een vreemde geur en zag een trechter van licht , diamantachtig boven mijn derde oog...en de dag erna had ik het enorm koud.... ook nog onder de dekens, ik voelde me ergens een beetje teleurgesteld want mijn verwachting was om "hemelse sferen" te ervaren en me dan ook zo te voelen ... wel heb ik als een blok geslapen en stond ik heel helder op. De tweede behandeling heb ik heel anders en als enorm bijzonder ervaren, het begon met een prisma achtig licht op mijn derde oog, ook moest ik lachen omdat het voelde alsof mijn voorhoofd opgerold werd en uit kleine rolletjes bestond die heen en weer werden bewogen. Verder ervaarde ik dat ik in een eivormige koepel lag van opaal en parelmoer achtig licht maar dan helemaal tranasparant. Boven mijn lichaam voelde ik een koude laag, een wind. Ook kwamen er sterke geuren. Een kruidige oosterse geur en een hele zachte zwoele bloemengeur, en een geur van wierookvlarden zoals het in een grote kerkruimte kan ruiken. Bijzonder om dat zo sterk te ervaren. Het licht ging als een grote buis door me heen en was overal om mij heen. Alles was licht. Heerlijk!!!! Nu voel ik me heel fijn naar binnen gericht alswel sterk verbonden en heel liefdevol naar alles om me heen, heel compleet en harmonieus. Ik zou graag deze balans en heling door willen geven aan anderen en voel me dankbaar naar Caspar dat hij dit doorgegeven heeft. Dankjewel Caspar voor deze mooie en bijzondere ervaring! Ik wens dit iedereen toe en jou dat je dit nog aan vele mensen mag laten ervaren! LIefs, Mariette
Athena Athena schreef op 21/08/2019:
I booked a session with Caspar because I felt lost, confused and groundless due to some changes that have been going on in my life for quite some time. Caspar is a very warm, caring and insightful person who immediately spotted and pointed out certain beliefs I had that were causing me pain. Our discussion was extremely helpful. Regarding the healing session, it was a very relaxing and liberating experience. For many months, I felt like I was carrying a heavy weight on my shoulders, which went away afterwards. I certainly recommend visiting Caspar if you feel that things in your life are not going well – especially if you feel burnout and groundless – but it is hard to pinpoint why. It will be a start to a wonderful experience that will reconnect you with yourself and bring you closer to finding out the answers you need to move forward. Just try it!
Petra Petra schreef op 06/04/2019:
Ik heb 3 sessies geboekt bij Caspar, omdat ik niet meer geaard was. Verder was ik net gestopt met roken, kwam uit een enorm transformatieproces en was totaal uit balans. In 2006 kwam ik thuis te zitten door CVS/ME (Chronische vermoeidheidssyndroom). Ik kon fysiek helemaal niets meer. Door meditatie en healings van anderen ben ik wel een stuk vooruitgegaan. Ik had mijn scootmobiel steeds minder nodig en kon zelfs kleine stukjes fietsen. Maar ik had toch nog de nodige beperkingen. De behandeling bij Caspar was heerlijk ontspannen, ik voelde me welkom en vertrouwd. Caspar luistert en denkt met je mee. Ik was vanaf de eerste behandeling meteen gegrond en helemaal weer in balans. Het was heel fijn om alles te kunnen bespreken met Caspar. Wat voor mij een bonus was, is dat ik nu gewoon overal naar toe kan fietsen, zelfs als er tegenwind staat. Het kost me niet zo’n immense inspanning meer. Dankjewel Caspar voor je warme en liefdevolle behandelingen. Mocht het nodig zijn, dan maak ik meteen weer een afspraak.
Péronne Péronne schreef op 09/02/2019:
Het is alweer een tijd geleden dat ik bij Caspar een aantal keren ben geweest voor Reconnective Healing. En ik had beloofd een ervaring te schrijven. Dus nu eindelijk los ik deze belofte in. Er waren verschillende redenen waarom ik bij Caspar terecht kwam. Nieuwsgierigheid, algehele stress en angstgevoelens. De behandelingen waren zeer rustgevend en heerlijk om te ondergaan. En ook de gesprekjes vooraf aan de healing waren erg prettig.
Harry Harry schreef op 06/02/2019:
Ik heb een kennismakingssessie gedaan en ik ben met een blij gevoel weggegaan. Binnen een half uur kwamen we op een goede golflengte te zitten, zodat ik daarna met vertrouwen een korte behandeling ben ingegaan. Het resultaat was fysiek merkbaar, het blije gevoel echoot nog een paar dagen door. Inspirerend. En interessant.
Shirley Shirley schreef op 30/11/2018:
Voordat ik naar Caspar ging was ik al een jaar ziek, had een oogontsteking en was aan zware medicatie. Caspar nam echt de tijd en ik voelde me heel erg gezien en gehoord. Na de behandeling heb ik het rustig aangedaan. Een paar dagen na de sessie gebeurde er iets wonderlijks, wat ik zelf amper kan geloven. Ik voelde de energie uit mijn lichaam vertrekken welke mij ziek gemaakt had. Ik weet dat dit vreemd klinkt, maar ik kan het niet anders uitleggen. Ik voelde me tien kilo lichter en wist meteen dat ik beter was. Kort daarna vertelde de medisch specialist dat alle ontstekingen waren verdwenen en dat ik de medicatie mocht afbouwen. Heel fijn!
Anna Anna schreef op 19/09/2018:
In Augustus heb ik voor het eerst reconnective healings ontvangen van Caspar. Ik had de healings aangevraagd om me te helpen met mijn emotionele rust na het verbreken van een romantische relatie. Caspar neemt de tijd voor je en luistert goed naar je hulpvraag. De healings waren bijzonder en gaven veel ontspanning. Na de healings voelde ik me rustiger, stond ik meer open naar anderen en voelde ik me in het algemeen een stuk vrediger. Bij mijn ervaring waren er geen beelden of iets, maar ik werd me wel veel bewuster van mijn eigen doelen. Hierdoor kon ik me veel beter richten op wat ik echt wil in het leven. Ik voel me een stuk evenwichtiger en zou nog een paar sessies willen doen voordat ik de Reconnection wil proberen. In ieder geval kan ik de sessies zeker aanraden!
Jurre van den Bosch Jurre van den Bosch schreef op 26/05/2018:
Ik heb begin mij vorig jaar een eerste healing ontvangen bij Caspar, hierbij mocht ik verschillende beelden gewaarworden tijdens de sessie. In november ontving ik een tweede healing, nu was er alleen een gevoel van ontspanning. Op de vraag van Caspar of deze effect voor mij gehad hebben wist ik dat in eerste instantie niet maar werd mij wel bewust dat ik in de afgelopen periode veel minder stemmingswisselingen heb gehad, en mijzelf meer gelukkig heb gevoeld. Begin van deze maand (mei 2018) heb ik De Reconnection ontvangen. De sessies waren prettig en ontspannen. Het effect begint meer en meer merkbaar te worden. Daar waar vroeger mijn energie alle kanten uitvloog, is het nu meer geconcentreerd en heb ik meer daadkracht. Ik kom nu dan ook veel meer toe aan mijn werk. Als ik afleiding heb gezocht weet ik mijzelf sneller weer naar mijn bureau te dirigeren. Terwijl ik dit type, is het buiten schitterend weer en zou ik normaal niet achter mijn bureau aan het werk zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik de komende tijd meer positieve veranderingen ga bemerken. Deze healing sessies zijn een cadeau voor jezelf (of een ander). Wil je op een bepaald niveau groeien of negatieve patronen doorbreken, dan kan ik je dit zeker aanbevelen.
Hans Hans schreef op 19/02/2018:
Bij mijn eerste ontmoeting met Caspar waren het zijn openheid en een opmerking die mij raakten. Na zijn website gezien te hebben wist ik dat ik hem wilde vragen healingen te doen met mij. De drie sessies die volgden hebben stapsgewijs mijn grote issues aangeraakt en verlicht. Ik ben meer in contact gekomen met mijn originaliteit, mijn lijf en mijn hart. Het voelt als nieuw vaarwater.
Rene Rene schreef op 15/01/2018:
Ik ben bij Caspar geweest voor een aantal Reconnective Healings om verlichting te krijgen bij de klachten van de ziekte Diabetes type 1, een ziekte die ik al tientallen jaren had. Tijdens de sessie nam ik bijzondere dingen waar; zoals kleuren, ik voelde kou en warmte hoewel ik onder een deken lag en ik heb trillende en schokkende spieren gevoeld terwijl ik niet werd aangeraakt. Een dag na de sessie viel het mij op dat ik lage bloedsuikers kreeg en hield. Ik moest veel minder medicijnen voor de diabetes gaan gebruiken. Een paar dagen later was de benodigde dosis basale medicijnen in totaal met 20% gezakt en tevens was ik van een serie allergieën verlost. Twee latere sessies bij Caspar hebben mij geestelijk ook enkele enorme opkikkers gegeven die ik echt even nodig had toen ik er een keer mentaal doorheen zat. Bedankt voor deze goede behandelingen Caspar. Groeten, René

>