Focus op Gevoel
Shares

Ervaringen

Als je een healing-sessie bij mij hebt gehad en je zou daar iets over kwijt willen, dan doe je mij er een groot plezier mee om dit met mij en ons allen te delen. Je kunt je bericht achterlaten in het venster hieronder.

Voor anderen is het interessant om te lezen:

– Waarom je een sessie wilde ondergaan.
– Wat je het meest is bijgebleven.
– Waarom je deze healing zou aanraden.

Bijvoorbaat dank.
Caspar

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Muriel Koevoets Muriel Koevoets schreef op 06/01/2017:
In de afgelopen maand ben ik voor 2 behandelingen bij Caspar geweest. Voelde mij erg op mijn gemak. Had veel last van blokkades en huilbuien. Alles voelt nu veel rustiger en ik zit minder vast in mijn emoties. Ik ga snel nog een keer terug!
Sandra Sandra schreef op 19/11/2016:
Het is alsof je de energie voelt stromen op een leeg canvas. Jouw canvas, jouw levensenergie. En Caspar “schildert” daarmee, om jezelf weer meer in contact te laten brengen met jouw wereld en energie. Zo kan ik het best mijn ervaring bij Caspar omschrijven.
Hannah Albrecht Hannah Albrecht schreef op 08/06/2016:
Omdat dat ik soms moeite heb het leven aan te kunnen, heb ik een healing bij Caspar geboekt. Ik voelde me tijdens de sessie veilig en goed. De energie die ik ontving was geconcentreerd en zachtmoedig. Ik ben nu veel beter in staat me te concentreren op de positieve aspecten van het leven. Deze healing is voor mij echt helend geweest.
Esther Esther schreef op 12/04/2016:
Op het moment dat je binnenkomt vertelt je lichaam vanzelf aan Caspar Veeger hoe de zaken er voor staan. Je voelt het gebeuren en tegenhouden was, in mijn geval, geen optie. Daarna kan Caspar heel rustig beginnen met het in balans brengen of verder naar boven halen van al je pijnlijke plekken en dat doet hij goed. Ik was erg dankbaar voor de behandeling.
Klaas Klaas schreef op 22/01/2015:
Ik heb in totaal vier reconnective healings bij Caspar ontvangen en daarnaast een reconnection. Het leek alsof er de eerste twee keren niet veel gebeurde. Ik verwachtte wellicht een duidelijke verandering of signaal. De derde en bij mij ook vierde sessie bracht daarin wel verandering. Het was alsof ik mee op reis werd genomen naar verre oorden om bij terugkomst hier weer te landen, maar dan wel in een andere meer gegronde modus dan voorheen. Het was voor mij een nieuwe en andere ervaring wat energie met je kan doen met name dat het je het vertrouwen geeft te durven loslaten en de oneindigheid van alles durven zien. Caspar is voor mij een uitstekende begeleider maar ook een royale gever binnen dit proces. Hij verstaat de kunst dit zonder voorbehoud of oordeel te doen. Hij neemt ook de tijd en geeft ook de ruimte aan het proces wat ik in dit geval heb beleefd. Ook heeft hij mij een reconnection gegeven. Ik dacht dat ik zoals ik al beschreef was geland, maar deze reconnection heeft mij doen beseffen dat het slechts om een tussenlanding ging en dat ik inmiddels al weer hoog en breed vertrokken op reis ben; op ontdekkingsreis. Hierbij ben ik steeds meer verrast door de grootsheid van het bestaan/mijn bestaan en de synchroniciteit van opvolgende gebeurtenissen. Ik wordt keer op keer weer uitgenodigd mijn zelfbeeld en beeld over anderen weer te verruilen voor een completere invulling waarin steeds minder plaats is voor een oordeel. Caspar is in ieder geval hierbij een heel bijzondere en professionele aangever in mijn proces. Van harte aanbevolen!!
Imaya Sabine Imaya Sabine schreef op 10/10/2014:
“De energie in de kamer veranderde voelbaar en terwijl ik mijn ogen dicht had en Caspar vanaf een afstandje zijn energiewerk deed, kon ik voelen waar de energie zich in mijn lichaam voortbewoog. Dit was een paar weken geleden en ik moet toegeven dat dingen op de een of andere manier anders voelen. Leven gaat soepel, problemen komen en gaan nog steeds, maar het lijkt of ik alles met veel meer liefde, begrip en mededogen (voor mezelf en anderen) kan hanteren. Het lijkt erop dat er dit ‘bigger picture’ overzicht is dat werkelijk helpt. Dat dit alles vanwege een Reconnective Healing sessie is kan ik niet met zekerheid zeggen, maar ik ben ervan overtuigd dat het een onderdeel geweest is van deze veranderde gewaarwording. Ik schrijf dit, omdat ik denk dat Reconnective Healing sessies heel speciaal en aangenaam zijn en als het je aanspreekt, dan zeg ik, ga ervoor! Caspar is een van die personen die ongelooflijk enthousiast is over wat hij doet en doet dit werk op een hele integere en betrouwbare manier.”
Wieteke Wieteke schreef op 06/10/2014:
“Ik ben gevoelig voor energie en heb verschillende soorten healing mogen ervaren in mijn leven. Reconnective healing is tot nu toe de meest indrukwekkende vorm gebleken. Caspar heeft een heel fijne manier van werken en voelt intuïtief waar hij moet zijn. Tijdens de healing zie ik kleuren en voel ik goed wat er gebeurt. Soms heb ik sterke fysieke sensaties, terwijl er geen aanraking bij komt kijken. Ik ben na afloop heel ontspannen, voel me licht en onbezorgd. Het effect van de healing was wel 3 dagen lang voelbaar. Als resultaat van 3 sessies ben ik in het dagelijks leven steviger op de grond gaan staan. Ik had al een jaar klachten in mijn knie en die zijn na deze sessies verdwenen. Ook kan ik beter ‘nee’ zeggen. Ik kan Caspar zeer aanraden – ook voor mensen voor wie het hele idee van ‘healing’ volkomen nieuw is. Caspar, dankjewel!! :)”
Christine Christine schreef op 12/03/2014:
“Bijzonder, Intens, Liefdevol, Licht, Kleurrijk en Dankbaar zijn de woorden die bij me opkomen als ik terug denk aan de drie sessies die ik van Caspar heb mogen ontvangen. In intensiteit namen de behandelingen keer op keer toe. De tweede keer dat ik bij Caspar kwam had ik last van mijn knie en een blaasontsteking. De dag na de behandeling bleken deze verdwenen. Maar niet alleen op fysiek niveau heb ik de healing ervaren, ook heb ik helderheid mogen ontvangen, helderheid wat betreft mijn levenspad. Naast dit alles was er nog het gevoel van diepe, intense ontspanning….Goddelijk! Eigenlijk schieten woorden te kort om mijn ervaringen te omschrijven, ik zou zeggen, maak een afspraak met Caspar en ervaar het zelf….”
Tijn Touber Tijn Touber schreef op 27/01/2014:
“Mijn lichaam begon te schokken. Het leek erop alsof er blokkades losschoten en er steeds meer ruimte kwam. Het schokken hield de hele sessie aan, maar verplaatste zich steeds weer naar een ander gebied van mijn lichaam. Een van de meest bijzondere ervaringen was dat ik om de paar minuten helemaal stil werd van binnen en dan heel diep in mijzelf leek te zinken. Het schokken stopte dan even en ik zag dan een situatie die ik op dat moment ervoer als een verstild beeld van een mogelijke toekomst. Zo zag ik bijvoorbeeld een nieuw boek dat ik aan het schrijven ben in afgeronde vorm, een bijzondere relatie en een gemeenschap van mensen. Sommige beelden waren helder, anderen waren nog een beetje mysterieus, maar ik had steeds het gevoel een blik in de toekomst te kunnen werpen. Toen ik na een klein uur weer op straat stond, had ik het gevoel uit een diepe en helende slaap te zijn ontwaakt. Geen idee wat er allemaal precies was gebeurd. Ik vroeg er Caspar nog naar, maar die glimlachte alleen maar en hield zich bewust op de vlakte. Ik denk dat hij mij mijn eigen ervaring niet wilde ontnemen of die wilde invullen. Wow, wat je in zo’n kort tijdsbestek al niet kan bewerkstelligen. Dank je wel Caspar!”
Noomi Noomi schreef op 16/09/2012:
“Na de reconnective healing voelde ik me vrijwel meteen intens ontspannen, gevoelig, en in contact met alles om me heen. Dat was al een heel fijn gevoel. De volgende dag werd dit gevoel nog meer versterkt. Wat het heeft gegeven is een ‘weten’ dat we allemaal zoveel groter zijn dan ons lijf, geest, geschiedenis en onze gedachten. Dat ik deel uitmaak van zoiets onbegrensd, puurs en liefdevols. En in dat gegeven loop ik rond met een warme gloed, dans ik over straat en door het veld en begint er iets in mij te groeien dat enorm veel liefde wil delen en uitreiken. Ik wilde deze ervaringen even met je delen: thank you so much! Liefs, Noomi”

>