Focus op Gevoel
Shares

Ervaringen

Als je een healing-sessie bij mij hebt gehad en je zou daar iets over kwijt willen, dan doe je mij er een groot plezier mee om dit met mij en ons allen te delen. Je kunt een kort bericht achterlaten in het venster hieronder.

Voor anderen is het interessant om te lezen:

– Waarom je een sessie wilde ondergaan.
– Wat je het meest is bijgebleven.
– Waarom je deze healing zou aanraden.

Bijvoorbaat dank.
Caspar

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Dennis Boom Dennis Boom schreef op 03/10/2017:
Ik wil je nogmaals bedanken voor de reconnective healing die je mij bijna een jaar geleden hebt gegeven. Deze heeft mij een enorme energie boost gegeven. En van daaruit is het langzaam stijgende lijn gegaan. Un abrazo muy fuerte
Eline van de Kam Eline van de Kam schreef op 17/09/2017:
How did I feel after a Reconnective Healing by Caspar? In the very peaceful studio at the edge of the Vondelpark Caspar made me feel welcome and at ease. We had a short intake and we talked about my ambitions and how I would love to let these go. The illusion of being the do-er…. When I came back into my body after the healing, I felt ten kilo’s lighter, I really felt as things had been lifted from my shoulders. And that’s how I felt; very free. Caspar is highly recommended as a healer, with a warm hearted smile; very present and connected. 🙏🏼 I will be back.
Leona de Regt Leona de Regt schreef op 08/06/2017:
Het was een prettige warme ontmoeting, waarin ik heel veel liefdevolle energie ervoer, die in mijn lichaam ging mee vibreren. Na afloop voelde ik me hierdoor veel positiever gestemd, zowel t.a.v. mezelf als naar de buitenwereld. Met een opdracht voor thuis, waar ik aan werkte en me nog af en toe rekenschap van geef kan ik nu, alweer een maand later, nog goed verder. Zou ik weer terugvallen in een oud patroon, dan zal ik zeker aan Caspar Veeger denken. Nog met veel dank, Leona.
Sharita Sharita schreef op 06/06/2017:
Ik ben ontzettend tevreden met jouw healing. Ik voelde me gelijk al rustig en minder angstig. Een paar uur na de healing heb ik 15 minuten een bijzondere ervaring gehad. Ik voelde alleen maar liefde en ik weet zeker dat dit door jou kwam. Tijdens de healing voelde ik kleine sensaties in mijn lichaam. Maar de uren daarna waren voor mij echt een cadeautje. Ik heb mij in geen tijden zo fijn gevoeld. De werking van de healing heeft zeker een week geduurd. Ik raad iedereen aan om naar jou toe te gaan. Liefde in plaats van angst. Een mooie gedachte, eentje waar ik veel aan heb. Bedankt in ieder geval.
Floor Varen Floor Varen schreef op 24/01/2017:
Soms zijn mijn lichaam en ziel toe aan een nieuwe stap; verder open gaan of me opnieuw verbinden met mezelf. Daar heb ik een betrouwbare en kundige begeleider bij nodig, zodat ik echt open en kwetsbaar durf te zijn. Caspar Veeger is voor mij van onschatbare waarde met zijn Reconnective Healing… 0% manipulatie, 100% ruimte en respect. Een professional in de beste betekenis.
Muriel Koevoets Muriel Koevoets schreef op 06/01/2017:
In de afgelopen maand ben ik voor 2 behandelingen bij Caspar geweest. Voelde mij erg op mijn gemak. Had veel last van blokkades en huilbuien. Alles voelt nu veel rustiger en ik zit minder vast in mijn emoties. Ik ga snel nog een keer terug!
Sandra Sandra schreef op 19/11/2016:
Het is alsof je de energie voelt stromen op een leeg canvas. Jouw canvas, jouw levensenergie. En Caspar “schildert” daarmee, om jezelf weer meer in contact te laten brengen met jouw wereld en energie. Zo kan ik het best mijn ervaring bij Caspar omschrijven.
Hannah Albrecht Hannah Albrecht schreef op 08/06/2016:
Omdat ik soms moeite heb het leven aan te kunnen, heb ik een healing bij Caspar geboekt. Ik voelde me tijdens de sessie veilig en goed. De energie die ik ontving was geconcentreerd en zachtmoedig. Ik ben nu veel beter in staat me te concentreren op de positieve aspecten van het leven. Deze healing is voor mij echt helend geweest.
Esther Esther schreef op 12/04/2016:
Op het moment dat je binnenkomt vertelt je lichaam vanzelf aan Caspar Veeger hoe de zaken er voor staan. Je voelt het gebeuren en tegenhouden was, in mijn geval, geen optie. Daarna kan Caspar heel rustig beginnen met het in balans brengen of verder naar boven halen van al je pijnlijke plekken en dat doet hij goed. Ik was erg dankbaar voor de behandeling.
Klaas Klaas schreef op 22/01/2015:
Ik heb in totaal vier reconnective healings bij Caspar ontvangen en daarnaast een reconnection. Het leek alsof er de eerste twee keren niet veel gebeurde. Ik verwachtte wellicht een duidelijke verandering of signaal. De derde en bij mij ook vierde sessie bracht daarin wel verandering. Het was alsof ik mee op reis werd genomen naar verre oorden om bij terugkomst hier weer te landen, maar dan wel in een andere meer gegronde modus dan voorheen. Het was voor mij een nieuwe en andere ervaring wat energie met je kan doen met name dat het je het vertrouwen geeft te durven loslaten en de oneindigheid van alles durven zien. Caspar is voor mij een uitstekende begeleider maar ook een royale gever binnen dit proces. Hij verstaat de kunst dit zonder voorbehoud of oordeel te doen. Hij neemt ook de tijd en geeft ook de ruimte aan het proces wat ik in dit geval heb beleefd. Ook heeft hij mij een reconnection gegeven. Ik dacht dat ik zoals ik al beschreef was geland, maar deze reconnection heeft mij doen beseffen dat het slechts om een tussenlanding ging en dat ik inmiddels al weer hoog en breed vertrokken op reis ben; op ontdekkingsreis. Hierbij ben ik steeds meer verrast door de grootsheid van het bestaan/mijn bestaan en de synchroniciteit van opvolgende gebeurtenissen. Ik wordt keer op keer weer uitgenodigd mijn zelfbeeld en beeld over anderen weer te verruilen voor een completere invulling waarin steeds minder plaats is voor een oordeel. Caspar is in ieder geval hierbij een heel bijzondere en professionele aangever in mijn proces. Van harte aanbevolen!!

>