Focus op Gevoel
Shares
Dunne gekleurde lijn voor Ervaringen

Ervaringen

Als je een healing-sessie bij mij hebt gehad en je zou daar iets over kwijt willen, dan doe je er mij er een groot plezier mee om jouw ervaringen met mij en anderen te delen.

In het venster hieronder kun je kort antwoorden op de volgende vragen:

– Wat was de reden van je bezoek?
– Wat herinner je als meest bijzondere ervaring tijdens de sessie(s)?
– Waarom zou je mij aanbevelen bij anderen?

Vergeet niet alle vakjes in te vullen!

Bijvoorbaat dank,
Caspar

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
43 berichten.
Celine Celine heeft geschreven op 24/06/2012:
“Dankjewel Caspar voor de bijzondere ervaring! Hoewel ik tijdens de sessie niet heel veel bijzonders voelde, kwam er in de uren en dagen erna een grote rust en vredigheid over me heen. Ik voel nu meer liefdevolle verbinding met het kindje in mijn buik. Heel bijzonder! Dankjewel, ik kom graag terug.”
Marita Knevel Marita Knevel heeft geschreven op 05/02/2012:
“Caspar heeft mij met zijn healing letterlijk en figuurlijk op het pad van de Reconnection gezet. De eerste healing was de meest bijzondere en 2 andere vooral heel erg ontspannend. Het is alweer een tijdje geleden (mei 2011). Het heeft mij doen besluiten om zelf de opleiding te gaan doen dit jaar en ik heb mij inmiddels ingeschreven daarvoor. Caspar bedankt voor de eerste stap.”
Anne Linnebank Anne Linnebank heeft geschreven op 07/01/2012:
“Iedere keer dat Caspar mij behandelt ben ik weer verbaasd over zijn kracht. Zodra ik mijn ogen sluit, gaan die heel snel op een neer, een soort ‘rapid eye movement. Zodra ik Caspar toelaat, begint de ontspanning. Ik vergeleek het de laatste keer met een hele rijpe camembert, die heerlijk op de massagetafel uitliep; de ultieme ontspanning! En die ontspanning maakt dat je weer liever voor jezelf kunt zijn, weer even stil kunt staan en je omgeving met liefde kunt waarnemen. Leve Caspar, het was, zoals het altijd is, super! Dank je wel!”
Velda Velda heeft geschreven op 28/09/2011:
“My first treatment with Caspar: Very relaxing. I slept like a baby, so deeply and so unusually long/late. All well. Thank you.”
Richard Richard heeft geschreven op 31/08/2011:
“Hoi Caspar, Ik ben je echt heel dankbaar voor de ‘eerste’ twee healings die ik van je heb mogen ontvangen. Het resultaat mag er zijn. De eerste sessie gaf een versterkt gevoel van acceptatie van alles wat er is. Het resultaat van de tweede is nog sterker en heeft me teruggebracht tot mijn kern (het binnenste van de ui). De schillen vallen er nu als vanzelf af. Ook voelt het allemaal een stuk lichter, zowel lichamelijk als mentaal. Aanrader voor iedereen..”
Wim Engels Wim Engels heeft geschreven op 20/07/2011:
“Ik heb de afgelopen maand (met jou en het seminar) als heel bijzonder ervaren. Ik ervaar heel veel verschuivingen in mijn zijn, mijn opvattingen en in mijn gevoelsleven. Ook merk ik vooral dat de combinatie van de Reconnection en gelijk daarna het seminar, bij mij een algehele reset-aan/uit/aan-knop is ingedrukt. Bedankt voor de goede zorgen en het ga je goed.”
Annelee van Schoonhoven Annelee van Schoonhoven heeft geschreven op 07/05/2011:
“Dank je wel Caspar, voor de healingen en de Reconnection. Zowel de healingen als de Reconnection hebben een enorme invloed op mijn leven gehad. De ervaringen waren geweldig, zowel fysiek,in de andere dimensies. Ik heb veel over mijzelf geleerd en “gezien” en mooie inzichten gekregen waar ik heel erg dankbaar voor ben. Ik wil en kan weer “dansen” en daar moest werkelijk eerst het een en ander voor worden opgeruimd. Dank je wel voor alles!!!! Veel liefs, Annelee van Schoonhoven”
Marjo van der Linde Marjo van der Linde heeft geschreven op 13/03/2011:
“Hoi Caspar, Ik heb bij jou de Reconnective Healing en de Reconnection ondergaan. De eerste healing was het sterkst. Vanaf het eerste moment werd ik bijna de tafel ingezogen, of er allemaal magneten aan mij zaten. De 2de keer waren het net allemaal cirkels die door mijn benen gingen, soms bewoog er wat aan mijn voeten en mijn hand. De derde keer was of mijn hoofd helemaal naar rechts toe trok, maar lag volgens jou recht. De healings gaven mij later het gevoel van licht en fysiek lichter zijn. Het gaf mij verlichting. Het leek of ik meer naar mijzelf keek. De Reconnection was het afsluitende stuk. Het was gevoelsmatig of ik van binnen naar buiten kon gaan en het voelde of er allemaal verleng-stukjes gelegd waren om zo de verbindingen te ervaren. Door deze ervaringen heb ik meer vertrouwen gekregen in de dingen die ik doe en die ik weet. Bedankt hiervoor dat je mij hierin heb mogen begeleiden. Warme groet, Marjo”
Djai Djai heeft geschreven op 04/03/2011:
“Ik heb 3 healings en ‘De Reconnection’ ontvangen. Hoe meer ik het deed, hoe dieper de healing doordrong. Ik voelde wat lagen afgepeld worden, waardoor ik gevoeliger werd voor alles om me heen. Mijn intuitie is sterker geworden, maar ook mentaal sta ik nu sterker op mijn benen. Sinds ‘De Reconnection’ gaat alles wat sneller in mijn leven en ben ik meer bewust van bepaalde dingen die op mijn pad komen. Het was een erg goede ervaring en zelf zou ik mij er ook verder in willen verdiepen en zelf mee aan de slag te gaan, want het heeft heel veel effect op je gehele wezen! Dank je wel Caspar.”
Hans van Eesteren Hans van Eesteren heeft geschreven op 09/09/2010:
“Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin een beetje sceptisch was. Maar toen ik eenmaal op de tafel lag was dit al snel verdwenen. Ik voelde meteen een soort energie door en om me heen stromen, die me heel rustig maakte. Af en toe voelde ik ook plekken tintelen. Na een tijdje leek het wel of ik boven de tafel zweefde, een staat waar tijd en ruimte niet meer bestonden, maar na de sessie voelde ik me meer gegrond dan ooit te voren. ik ben een bijzondere ervaring rijker. Ik ga me hier meer in verdiepen en ga dit zeker vaker doen. Dank je Caspar.”

 

>