Focus op Gevoel
Shares

Ervaringen

Als je een healing-sessie bij mij hebt gehad en je zou daar iets over kwijt willen, dan doe je mij er een groot plezier mee om dit met mij en ons allen te delen. Je kunt een kort bericht achterlaten in het venster hieronder.

Voor anderen is het interessant om te lezen:

– Waarom je een sessie wilde ondergaan.
– Wat je het meest is bijgebleven.
– Waarom je deze healing zou aanraden.

Bijvoorbaat dank.
Caspar

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Richard Richard schreef op 31/08/2011:
“Hoi Caspar, Ik ben je echt heel dankbaar voor de ‘eerste’ twee healings die ik van je heb mogen ontvangen. Het resultaat mag er zijn. De eerste sessie gaf een versterkt gevoel van acceptatie van alles wat er is. Het resultaat van de tweede is nog sterker en heeft me teruggebracht tot mijn kern (het binnenste van de ui). De schillen vallen er nu als vanzelf af. Ook voelt het allemaal een stuk lichter, zowel lichamelijk als mentaal. Aanrader voor iedereen..”
Wim Engels Wim Engels schreef op 20/07/2011:
“Ik heb de afgelopen maand (met jou en het seminar) als heel bijzonder ervaren. Ik ervaar heel veel verschuivingen in mijn zijn, mijn opvattingen en in mijn gevoelsleven. Ook merk ik vooral dat de combinatie van de Reconnection en gelijk daarna het seminar, bij mij een algehele reset-aan/uit/aan-knop is ingedrukt. Bedankt voor de goede zorgen en het ga je goed.”
Annelee van Schoonhoven Annelee van Schoonhoven schreef op 07/05/2011:
“Dank je wel Caspar, voor de healingen en de Reconnection. Zowel de healingen als de Reconnection hebben een enorme invloed op mijn leven gehad. De ervaringen waren geweldig, zowel fysiek,in de andere dimensies. Ik heb veel over mijzelf geleerd en “gezien” en mooie inzichten gekregen waar ik heel erg dankbaar voor ben. Ik wil en kan weer “dansen” en daar moest werkelijk eerst het een en ander voor worden opgeruimd. Dank je wel voor alles!!!! Veel liefs, Annelee van Schoonhoven”
Marjo van der Linde Marjo van der Linde schreef op 13/03/2011:
“Hoi Caspar, Ik heb bij jou de Reconnective Healing en de Reconnection ondergaan. De eerste healing was het sterkst. Vanaf het eerste moment werd ik bijna de tafel ingezogen, of er allemaal magneten aan mij zaten. De 2de keer waren het net allemaal cirkels die door mijn benen gingen, soms bewoog er wat aan mijn voeten en mijn hand. De derde keer was of mijn hoofd helemaal naar rechts toe trok, maar lag volgens jou recht. De healings gaven mij later het gevoel van licht en fysiek lichter zijn. Het gaf mij verlichting. Het leek of ik meer naar mijzelf keek. De Reconnection was het afsluitende stuk. Het was gevoelsmatig of ik van binnen naar buiten kon gaan en het voelde of er allemaal verleng-stukjes gelegd waren om zo de verbindingen te ervaren. Door deze ervaringen heb ik meer vertrouwen gekregen in de dingen die ik doe en die ik weet. Bedankt hiervoor dat je mij hierin heb mogen begeleiden. Warme groet, Marjo”
Djai Djai schreef op 04/03/2011:
“Ik heb 3 healings en ‘De Reconnection’ ontvangen. Hoe meer ik het deed, hoe dieper de healing doordrong. Ik voelde wat lagen afgepeld worden, waardoor ik gevoeliger werd voor alles om me heen. Mijn intuitie is sterker geworden, maar ook mentaal sta ik nu sterker op mijn benen. Sinds ‘De Reconnection’ gaat alles wat sneller in mijn leven en ben ik meer bewust van bepaalde dingen die op mijn pad komen. Het was een erg goede ervaring en zelf zou ik mij er ook verder in willen verdiepen en zelf mee aan de slag te gaan, want het heeft heel veel effect op je gehele wezen! Dank je wel Caspar.”
Hans van Eesteren Hans van Eesteren schreef op 09/09/2010:
“Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin een beetje sceptisch was. Maar toen ik eenmaal op de tafel lag was dit al snel verdwenen. Ik voelde meteen een soort energie door en om me heen stromen, die me heel rustig maakte. Af en toe voelde ik ook plekken tintelen. Na een tijdje leek het wel of ik boven de tafel zweefde, een staat waar tijd en ruimte niet meer bestonden, maar na de sessie voelde ik me meer gegrond dan ooit te voren. ik ben een bijzondere ervaring rijker. Ik ga me hier meer in verdiepen en ga dit zeker vaker doen. Dank je Caspar.”
Maria Storms Maria Storms schreef op 03/08/2010:
“Hi Caspar, wat een bijzondere sessies geef je toch. Ik hoop dat je nog veel meer mensen blij mag maken.”
Tahnee Tahnee schreef op 01/04/2010:
“De Reconnective Healing van Caspar gaf mij een heel fijn gevoel en had ook na der hand een doorwerkende kracht. Tijdens de sessie werd ik heel sereen en rustig en ik voelde me in mijn eigen lichaam zakken. Alsof je terugkomt in je eigen kracht, je eigen energie als ook met de energie om je heen. Na de sessie voelde ik me totaal in het nu. Caspar is een heel zuiver persoon en heeft absoluut helende handen. Ik zeg tegen iedereen: DOEN!”
Erik Telemann Erik Telemann schreef op 03/03/2010:
“Geweldige ervaring. Alles stoomt en staat weer op z’n plek. Ik voel me helemaal top.”

>