Focus op Gevoel
Shares

Is healing geschikt voor mij?

Ben je ook een Hoog Gevoelig Persoon (HSP), die ambitieus is en veel van zichzelf vergt? Speelt jouw sensitiviteit een dominante rol in zowel het werk als de thuissituatie? Dan zou Reconnective Healing de uitkomst kunnen zijn.

Lees hier de vragen van mensen die bij mij een sessie hebben ondergaan:

“Ik heb tijdens mijn werk steeds meer last van overprikkeling. Vooral stemverheffingen en andere harde geluiden kunnen mij erg van mijn stuk brengen. Ook pik ik veel spanningen op van mijn collega’s en vind het soms moeilijk te onderscheiden wat van mij is of wat ik van hen overneem. Zou jij mij kunnen helpen hier beter mee om te kunnen gaan?”

“De laatste tijd heb ik steeds meer te kampen met een gevoel van eenzaamheid, alsof ik hier niet thuis hoor. Ik heb een beetje moeite om diepgaande contacten aan te gaan met andere mensen omdat ze mij vaak gevoelsmatig in de war brengen. Ik kom vaak de deur niet meer uit omdat ik me zo rot voel. Ik zou zo graag weer onder de mensen komen.

“Ik heb de laatste maanden steeds meer ruzies thuis. Ik voel me niet gezien door mijn man, hij hangt alleen maar voor de televisie. Ik zou zo graag eens wat leuke dingen met hem doen of gewoon een goed gesprek met hem willen hebben. Sinds wij kinderen hebben gekregen, zijn deze dingen steeds minder normaal geworden. Ik voel me hierdoor onzeker en weet niet wat ik hiermee aan moet.”

“Sinds mijn ongeluk, nu ongeveer een jaar geleden, heb ik nog steeds veel last van hoofdpijn en vermoeidheid. Ook kan ik me heel slecht concentreren waardoor ik dingen vaak moeilijk kan afmaken. Ik heb al heel veel soorten therapie gedaan waaronder: acupunctuur,  massage en hypnotherapie, maar ik blijf er maar last van hebben. Is healing geschikt voor mij?”

“Ik zou zo graag mijn eigen bedrijf willen opzetten, maar op de een of andere manier lukt me dit maar niet. Ik stel dingen ook steeds maar uit en dat is heel frustrerend. Er is iets wat me tegenhoudt maar ik kan er maar niet bij wat dit is. Wat kan ik doen?”

“Ik wil me graag meer ontwikkelen op mentaal en spiritueel gebied, maar ik weet nog niet zo goed de weg op dit terrein. Kan jij mij hierbij helpen?”

“Door een post traumatisch stress syndroom heb ik nog steeds erg veel last van verdriet. Ik weet me soms geen raad, dan kan ik wel dagen achter elkaar huilen. Mijn man is heel lief voor me, maar toch vindt hij het moeilijk om hier mee om te gaan. Ik kan er soms een beetje depressief van worden. Kunt u hier iets mee?”

“Ik zit al vijf maanden thuis met een burn-out. Het liefste zou ik gewoon weer aan het werk gaan, maar mijn lichaam houd me tegen. Ik heb last van mijn enkelbanden en veel pijn in mijn nek. En ben de meeste tijd zo ontzettend moe, dat ik bijna zou kunnen janken. Volgens mij heb ik allerlei blokkades, maar ik zou niet weten waar precies. Kan Reconnective Healing ze zichtbaar maken?

“Mijn relatie is nu zo’n half jaar geleden verbroken en het doet me nog steeds heel veel pijn. Toch zou ik weer gewoon verder willen gaan en meer vanuit mijn hart willen leven. Ik heb echter het gevoel dat mijn ex nog energetisch aan mij trekt, waardoor we maar niet los van elkaar kunnen komen. Hoe kan ik mijn eigen ruimte weer innemen?

“Als hoog gevoelige vrouw is het leven niet altijd gemakkelijk. Ik heb namelijk een narcistische man, dit geeft vaak veel onrust in het gezin. Ook de kinderen hebben hieronder te lijden. Het lastig om mijn rust te pakken om mij weer op te laden. Ik kan wel wat ondersteuning gebruiken.”

“Ik ben erg gevoelig voor straling van Wi-Fi, telefoons en andere vormen van elektrosmog. Wat kan ik doen om de straling af te voeren?”

Herken jij jezelf in een van deze voorbeelden?
Klik dan op de knop Healing hieronder

>